Rouwwerk

"Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering."

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

16022015 006.JPG

Assortiment rouwbloemen

Met het onderstaande rouwassortiment willen we vooral de indruk geven van wat er mogelijk is. Het rouwwerk is ingedeeld op basis van een stijl. Het is mogelijk om van deze stijl een andere bindvorm te kiezen, bijvoorbeeld een rouwboeket, Biedermeier, halve- of hele kistbedekking.

Je kunt de bestelling via onze webshop direct plaatsen, maar mocht je liever even willen bellen of vragen hebben? Neem dan contact op via: 0294-283685 of 06-20414684.PHOTO-2022-04-04-18-13-41.jpg

 

Een mooi alternatief ....... deze bloemenband

Een mooie laatste omhelzing met bloemen tijdens de uitvaart van uw dierbare!

Dit vraagt wel maatwerk en daarom helpen wij u graag! Specifiek het bloemenband kunt u bestellen via www.bloemenband.nl of via ons. Er is ook een herbruikbare versie beschikbaar.BLOEMENBAND.jpg

De koffie staat klaar

Je bent ook welkom om bij ons langs te komen voor het samenstellen van het rouwwerk. Wij hebben hiervoor een speciaal rouwboek: ‘Zoals je was’. Dit boek laat op ingetogen wijze de mooie mogelijkheden zien op het gebied van rouwbloemwerk. Wij denken graag met je mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl, die vertellen hoe iemand was. Je zult merken dat zo’n persoonlijk afscheid in deze moeilijke tijd vaak toch voor een lichtpuntje kan zorgen. Zonder woorden héél veel zeggen. En zo zorgen voor een afscheid dat iemand verdient.

 

Ervaring

Door de jaren heen weten we de regels en de gebruiken voor de bloemenbezorging bij de diverse afscheidsplekken. We komen heel regelmatig bij:

Diverse Kerken in Abcoude en Vinkeveen

Afscheidshuys Salut in Abcoude

Uitvaartcentrum Vinkeveen

Herdenkingspark en crematorium Westgaarde in Amsterdam

Begraafplaats Vrederust in Wilnis

Uitvaartcentrum Zuid aan de Fred Roeskerstraat te Amsterdam

Crematorium Zorgvliet te Amsterdam

Uitvaartcentrum Bouwens in De kwakel en Amstelveen

De nieuwe oosterbegraafplaats te Amsterdam

Het afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost

Uitvaartcentrum Watergraafsmeer

Maar ook vaak bezorgen we aan huis!

"Zoals je was, blijf je altijd voor mij."

IMG_0303-001.JPG