AMC Ziekenhuis

Ligt er een familielid, collega, kennis of vriend in het AMC, Academisch Medisch Centrum en wilt u graag bloemen of een ander artikel laten bezorgen? Dan kunt u via onze website bestellen. Wij leveren veel in dit ziekenhuis en kennen de weg! Een tip: het is praktisch voor het ziekenhuis als u een keuze maakt voor bloemen met een ondergrond of vaas.

Wel is het heel belangrijk om zoveel mogelijk gegevens van de patiënt bij uw bestelling door te geven. De (meisjes) naam van de patiënt, afdeling en kamernummer. Mocht de patiënt reeds ontslagen zijn uit het ziekenhuis, dan nemen wij direct contact met u op. Bij eventuele nabezorging in onze eigen bezorgregio worden geen kosten doorberekend. Echter, bij bezorging buiten de regio worden additionele kosten doorberekend.

Indien de bloemen bestemd zijn voor een medewerker van het ziekenhuis, vermeld dit duidelijk bij de bestelling.

Volledigheidshalve willen wij u meegeven dat bloemen op de afdelingen cardiologie en intensive care niet gewenst zijn door de afdelingen.

Met deze achtergrondinformatie kunt u nu makkelijk bestellen door een artikel uit ons assortiment te kiezen en alle benodigde gegevens in te vullen. 13 Boutique des Fleurs

DSC_0079.JPG