Bijzondere momenten

Niets is mooier om de emoties van hét moment te tonen met bloemen. Daarom draagt Boutique des Fleurs graag bij aan bijzondere momenten zoals trouwen, rouwen en feesten.

U kunt veel bij ons via internet bestellen, maar soms is persoonlijk advies gewoon fijn! Uiteraard bent u dan van harte welkom in onze winkel om alles te vragen en van gedachten te wisselen. Soms is het belangrijk dat één van onze medewerkers bij u langskomt voor een persoonlijk gesprek bij u thuis of op locatie. 

Trouwen


Bij de belangrijkste dag van uw leven: uw trouwdag, kan het haast niet anders dat u omringd wilt worden door prachtige bloemen. Van handboeket tot aankleding van de trouwzaal. Laten wij samen met u op zoek gaan naar de juiste vorm, kleur en stijl. Alles doen wij voor u wat kan bijdragen tot een bijzondere dag!

FEESTEN

U heeft vaak een bijzondere reden voor het geven van een feest. Aan alles wordt gedacht van hapjes tot drankjes. Wij van Boutique des Fleurs zijn wij mening dat zonder bloemen het feest niet compleet is! Bloemen zorgen voor de juiste sfeerbeleving. Soms kan het met eenvoudige middelen zoveel meer doen. Denkt u aan leuke vaasjes met enkele bloemetjes erin in de juiste kleursetting op uw statafel of één mooie eyecatcher, een bloemstuk op een grote zuil. Vaak kunnen wij de ondergronden aan u verhuren en betaalt u enkel de bloemen en een kleine huurprijs.

Wilt u een impressie hebben van ons eerder gemaakte bloemwerken, mail ons dan. Uiteraard kunnen wij u ook referenties geven.

Rouwen

Een laatste eer voor uw dierbaren of geliefden. Als woorden voor zo'n moment misschien niet genoeg zijn. Laat ons u bijstaan bij het vinden van een rouwcreatie wat past bij die persoon van een bijzonder boeket, een krans of een stijlvolle kistbekleding. Alles is mogelijk met bloemen!

Prettig voor u is dat Boutique des Fleurs bij veel regionale uitvaartcentra bekend zijn en alles is te regelen voor u; van vervoer tot coördinatie van het gewenste bloemwerk.

Bestellen van rouwwerk

Onder ons rouwwerk vindt u een selectie van bloemwerk dat past bij een afscheidsmoment. Wij raden u aan even de tijd te nemen om deze te bekijken. U zult merken dat sommige bloemen u meteen aanspreken. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling via onze webshop direct te plaatsen.

U bent echter ook van harte welkom in onze winkel waarin wij u voorbeelden in boeken kunnen laten zien. Hierin kunt u op ingetogen wijze de mooie mogelijkheden op het gebied van rouwbloemwerk bekijken. Zo kunnen wij persoonlijke items voor u verwerken in een arrangement of specifieke bloemstukken in speciale vormen of met specifieke bloemen ontwerpen. Deel uw wensen met ons, dan kunnen wij voor gedenkwaardig bloemwerk verzorgen.

Bezorgen van rouwwerk

Wij kunnen ons rouwwerk zelf bezorgen! Dit kan in ons gebruikelijke bezorggebied of nog verder indien wenselijk, maar dit kan enkel in overleg.

U kunt ook digitaal ons boek met afscheidsbloemen bekijken, klik hier!