Garantie, klacht en tevreden

Garantie

Elke dag worden er goede kwaliteitsbloemen ingekocht en verwerkt door geschoolde mensen, zodat u ten minste 7 dagen van de bloemen kunt genieten.Maar let wel bloemen zijn een natuurproduct en vragen wel een goede verzorging.

Verzorging

Bloemisten verpakken boeketten zorgvuldig om de bloemen te beschermen tegen beschadigingen, kou of warmte. Zet het boeket altijd zo snel mogelijk op water.

Snijdt de bloemen schijn af en zorg dat het blad niet in het water komt. Zet de bloemen in een schone, passende vaas. Voeg de snijbloemenvoeding toe, vul de vaas voor de helft af met kraanwater. Zet de bloemen niet op de tocht, in de warmte (volle zon, bij de verwarming of open haard) of bij fruit.

Zorg dat u na een paar dagen het water in de vaas ververst! Zo kunt u langer genieten van uw bloemen!

Klacht

Uiteraard vinden wij tevreden klanten erg belangrijk. Mocht er onverhoopt toch een klacht zijn, belt u ons dan. Mocht het met de kwaliteit van de bloemen te maken hebben, dan vinden wij het prettig dat u met het boeket bloemen inclusief de vaas naar onze winkel komt. Dan kunnen wij het goed beoordelen. Als tip raden wij u aan om goed de verzorging-instructie te lezen.

Tevreden

Maar als u gewoon tevreden bent, dan horen wij dat ook graag. U maakt ons blij met het schrijven van een review op Google of Facebook! Of volg ons via Instagram!

DSC_0464.JPG