TROUWEN en FEESTEN!

Niets is mooier om de emoties van hét moment te tonen met bloemen. Daarom draagt Boutique des Fleurs graag bij aan bijzondere momenten zoals trouwen en feesten.

U kunt veel bij ons via internet bestellen, maar soms is persoonlijk advies gewoon fijn! Uiteraard bent u dan van harte welkom in onze winkel om alles te vragen en van gedachten te wisselen. Soms is het belangrijk dat één van onze medewerkers bij u langskomt voor een persoonlijk gesprek bij u thuis of op locatie. 

Trouwen


Bij de belangrijkste dag van uw leven: uw trouwdag, kan het haast niet anders dat u omringd wilt worden door prachtige bloemen. Van handboeket tot aankleding van de trouwzaal. Laten wij samen met u op zoek gaan naar de juiste vorm, kleur en stijl. Alles doen wij voor u wat kan bijdragen tot een bijzondere dag!

CmCyAs4WkAElIup.jpg

 

trouwen.jpg

FEESTEN

U heeft vaak een bijzondere reden voor het geven van een feest. Aan alles wordt gedacht van hapjes tot drankjes. Wij van Boutique des Fleurs zijn wij mening dat zonder bloemen het feest niet compleet is! Bloemen zorgen voor de juiste sfeerbeleving. Soms kan het met eenvoudige middelen zoveel meer doen. Denkt u aan leuke vaasjes met enkele bloemetjes erin in de juiste kleursetting op uw statafel of één mooie eyecatcher, een bloemstuk op een grote zuil. Vaak kunnen wij de ondergronden aan u verhuren en betaalt u enkel de bloemen en een kleine huurprijs.

Wilt u een impressie hebben van ons eerder gemaakte bloemwerken, mail ons dan. Uiteraard kunnen wij u ook referenties geven.

 tafelversiering_1.jpg