Werkwijze bestellen

Als u particulier wilt bestellen, dan kunt u verder lezen. Als u zakelijk wilt bestellen, dan dient u eerst uw bedrijf te registreren, zie tab, bedrijven, klik hier Werkwijze en mogelijkheden

Op onze website kunt u 24/7 bloemwerk en meer bestellen. Dit gaat gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen:

Stap 1 – Kies Product

Kies bij de homepage ons bloemwerk of bij de tab assortiment voor een product dat u wenst te kopen. Klik op de knop 'Bestel '. U belandt nu in het 'Kies product.' Kies hier welk aantal van het product, formaat of prijs, kleur  u wilt bestellen en of u een kaartje met boodschap wilt toevoegen. Als u wilt bestellen klikt u op de knop 'bestellen'

Stap 2 – Kies extra's

Nu krijgt de mogelijkheid om extra's te bestellen zoals knuffels, chocolade, vazen of wijn. Of kijk bij de tab En meer. Doe uw bestelling of ga verder met stap 3.

Stap 3 – Gegevens invoeren

In deze stap vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen die wij nodig hebben om de bestelling mogelijk te maken. U kunt hier ook een ander bezorgadres dan het factuuradres opgeven. De bezorgkosten worden dan ook weergegeven. Bij afleverdatum geeft u aan op welke dag de bestelling mag worden bezorgd. Bij opmerkingen kunt u kwijt als er nog bijzonderheden te melden zijn.

En kies als laatste welke betaalwijze u wilt gebruiken.
U kunt een keuze maken uit: Ideal, Creditcard, etc. . Let op! Bestelling vanuit het buitenland kan alleen betaald worden met Creditcard.

Stap 4 – Betaling

Hier belandt u in uw vertrouwde bankiersomgeving waar u de betaling mag voltooien. Wij zorgen ervoor dat uw product vers en fleurig wordt bezorgd.
De betaling wordt voor ons geïncasseerd door bloemplein, dit is een onderdeel van Fleurop Nederland. Deze naam komt ook op uw afschrift te staan.

Controle

Links van de bestelpagina kunt u meekijken met de door u ingevoerde gegevens van de bestelling die u tot nu toe heeft ingevuld: het  bezorg- en factuuradres, de afleverdatum en de betaalwijze. Onderaan de pagina staat het bestelde product in uw winkelwagen.  Als alles klopt mag u klikken op de knop 'betalen' om de bestelling af te ronden.

Voor vragen of maatwerk kunt u ons bellen, 0294-283685.