Planten en objecten

Florale objecten

Uw bedrijf verfraaien kan met verse bloemen. Naast vers en echt kunt u uitwijken naar prachtige zijde bloemen of florale objecten. Dit is duurzaam en trendsettend. Elke kwartaal wordt een nieuw object voor u gemaakt. Dit object wordt dan aan u verhuurd en aangepast op het seizoen. De kosten zijn daarom  beperkter en komen elk kwartaal terug.

floraal_object_1.jpg

Plantenarrangementen

Met (hydro)planten kunt u prettige en gezonde werkplekken creëren. Het is bewezen dat planten dit kunnen bewerkstelligen. 

Dus bent u op zoek naar onderhoudsvriendelijke planten? Wilt u planten en potten die het interieur van uw bedrijf echt verfraaien? Heeft u geen groene vingers en heeft u geen idee welke plant geschikt is voor een bepaalde plek? Neem contact op met ons en vraag naar Arjan.

Wij komen daarom graag bij u langs en vragen naar uw persoonlijke smaak, houden rekening met de stijl van uw interieur en geven u de mogelijkheden aan. Wij laten u boeken zien of desgewenst nemen wij u mee naar één van de mooiste showrooms. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

.hydro 1.png